Specialisatie

MijnFysio fitness

verantwoorde training

In onze praktijk kunt u onder begeleiding aan uw gezondheid en conditie werken. Wij verzorgen hiervoor medische trainingen.

De medische training is bedoeld voor een ieder die zijn algehele fitheid op peil wil houden of verhogen en al dan niet met lichamelijke beperkingen verantwoord wil sporten, of verder willen revalideren na een blessure. De trainingen die wij voor u verzorgen zijn erop gericht uw belastbaarheidsniveau te verhogen door onder meer training van kracht, coördinatie en uithoudingsvermogen.

Bij nieuwe deelnemers vindt er eerst een intake plaats waarbij het gezondheidsverleden wordt besproken en een aantal testen wordt uitgevoerd; waaronder bepaling van het vetpercentage en het meten van de bloeddruk om een indruk te krijgen van de algehele fitheid.

Vervolgens wordt een individueel trainingsprogramma voor u samengesteld waarbij rekening wordt gehouden met uw wensen, doelen en fysieke mogelijkheden. Regelmatig zal dit met u worden geëvalueerd en zo nodig worden aangepast en bijgesteld. Hierdoor is een verantwoorde manier van sporten gewaarborgd en blijft het voor u een uitdaging.

Wat kunt u verwachten?

  • Trainingen in kleine groepen (max. 6-7 personen)
  • Persoonlijke begeleiding
  • Trainen op maat in een gezellige sfeer
  • Trainingstijden overdag en ’s avonds

Probeer het uit!

Benieuwd naar mijnfysio fitness? Doe mee met een proefles!

Maak een afspraak bij MijnFysio Reeshof